The Veritas Society

Feedback => Questions & Suggestions => Technical Support => Topic started by: Akenu on June 18, 2018, 12:55:26 PM

Title: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 18, 2018, 12:55:26 PM
Hey, I tend to use a blank line as a separation between paragraphs.
Yet after posting the message, the extra blank line is missing. What's up with that?
Title: Re: Post formatting problem
Post by: الظلام on June 18, 2018, 11:10:04 PM
You mean,

Like this?

I just press the enter button twice.
Pressing it once moves it to the line directly underneath, then pressing it again leaves an empty line between my last sentence and the new one.
Is that how you are doing it?
Title: Re: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 18, 2018, 11:32:40 PM
You mean,

Like this?

I just press the enter button twice.
Pressing it once moves it to the line directly underneath, then pressing it again leaves an empty line between my last sentence and the new one.
Is that how you are doing it?
No, I press enter twice.

Maybe pressing it 3 times?

I hope this is not a browser problem.
Title: Re: Post formatting problem
Post by: الظلام on June 18, 2018, 11:36:41 PM
If you are pressing it twice, then we are doing the same thing.

What browser do you use?
Title: Re: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 19, 2018, 12:26:40 AM
If you are pressing it twice, then we are doing the same thing.

What browser do you use?
Firefox Quantum 60.0.2 (64b)
Title: Re: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 19, 2018, 12:34:38 AM
Trying Opera, pressing enter now
Pressing enter twice now


Pressing enter thrice now




done
Title: Re: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 19, 2018, 12:36:34 AM
Back in Firefox, pressing enter once nowpressing enter twice now
pressing enter thrice now

done
Title: Re: Post formatting problem
Post by: Akenu on June 19, 2018, 12:37:08 AM
So, it's a firefox problem  :o :headwall:

Anyway, thanks with the problem analysis, The Dark :)